Zařízení & příslušenství
松子鴨肉千層派
Příprava 35min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 需多備一些刷油用30 克
-
孜然粉 依個人口味調整1 ½ - 2 茶匙
-
肉桂粉 需多備一些裝飾用1 大匙
-
香菜粉 依個人口味調整1 ½ - 2 茶匙
-
乾燥茴香籽2 茶匙
-
番紅花1 小撮
-
去皮鴨胸肉 切塊(約3公分)600 克
-
杏桃乾 切塊150 克
-
水80 克
-
1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)雞高湯醬1 茶匙
-
烤過的松子 需多備一些裝飾用50 克
-
萊姆 取皮屑和汁液2 顆
-
橄欖油 刷油用
-
酥皮麵糰 (約 48 公分 x 25 公分)4 張
-
冰糖粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
摩洛哥街頭小吃
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
胡椒餅
3hod. 10min.
甘蔗蝦
35min.
蕃茄餅乾條
1hod. 15min.
旋轉烤馬鈴薯塔
1hod.
墨西哥辣椒起司麵包
Žádné hodnocení
蘆筍起司鹹派
Žádné hodnocení
日式起士派
55min.
羅馬式焗烤麵餅
Žádné hodnocení
開胃星星鹹點
40min.
聖誕樹小塔
Žádné hodnocení
聖誕樹開胃鹹蛋糕
1hod.
芝麻脆餅
1hod. 30min.