松子鴨肉千層派

松子鴨肉千層派

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 橄欖油 需多備一些刷油用
    30 克
  • 孜然粉 依個人口味調整
    1 ½ - 2 茶匙
  • 肉桂粉 需多備一些裝飾用
    1 大匙
  • 香菜粉 依個人口味調整
    1 ½ - 2 茶匙
  • 乾燥茴香籽
    2 茶匙
  • 番紅花
    1 小撮
  • 去皮鴨胸肉 切塊(約3公分)
    600 克
  • 杏桃乾 切塊
    150 克
  • 80 克
  • 雞高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 烤過的松子 需多備一些裝飾用
    50 克
  • 萊姆 取皮屑和汁液
    2 顆
  • 橄欖油 刷油用
  • 酥皮麵糰 (約 48 公分 x 25 公分)
    4 張
  • 冰糖粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 37 g
Kalorie 1997 kJ / 477 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše