Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba + q.b.
nebo 400 g di farina per pizza + q.b. - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di polpa di pomodoro, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi champignon, a fettine
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella sgocciolata e a fette
- 100 g di prosciutto cotto, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3581 kJ / 856 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette di vitello
1 godz. 15 min
Petto di pollo al Metaxa
1 godz.
Gratin di broccoli e quinoa
1 godz. 10 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1 godz.
Pizza Margherita
2 godz.
Panini di San Gallo
26h 30min
Sfogliata del Canton Uri
Žádné hodnocení
Biberli dell'Appenzello
Žádné hodnocení
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 godz. 30 min
Panini al müesli
Žádné hodnocení