Pane di spelta (con pezzo scottato)

Pane di spelta (con pezzo scottato)

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 11hod.
12 fette

Suroviny

Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
  • 120 g di farina integrale di spelta pura
  • 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
  • 300 g di farina di spelta pura, chiara e un po' di più per formare
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 200 g di acqua
  • farina di spelta pura, chiara

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 4.5 g
Kalorie 520.3 kJ / 123.3 kcal
Tuk 0.8 g
Sacharidy 23.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...