Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 0.8 g
Alternativní recepty
Pane paesano
3 Std.
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pane rustico
2 Std.
Zuppa di pesce misto
40min
Pane di farro alle nocciole
2h 50 min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Spaghetti cinesi con verdure
40min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Panini allo yogurt con sesamo
1 Std. 30 Min
Marmellata con zucchero gelificante
30min