Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 0.8 g
Alternativní recepty
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Pane dolce con pere e noci
Žádné hodnocení
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane di frumento e farro
12h
Guacamole
5 Min
Hummus
9 Std. 20 Min
Brownies al cioccolato
45 Min
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Žádné hodnocení
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Gelato allo yogurt e pesche
20 Min
Curry di zucca
1 Std.
Pane paesano
3 Std.