Torta di Pasqua

Torta di Pasqua

5.0 2 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 55min.
12 porzioni

Suroviny

Il pan di Spagna
  • 250 g di burro morbido, + q.b. per lo stampo
  • 300 g di zucchero
  • 200 g di mandorle tritate
  • 6 uova
  • 1 bustina di lievito in polvere (11 g)
  • 80 g di maizena
  • 10 g di Grand Marnier
La crema al cioccolato
  • 300 g di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
  • 300 g di panna intera
la decorazione
  • 100 g di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
  • 7 uova di cioccolato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11 g
Kalorie 2976 kJ / 716 kcal
Tuk 52 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...