Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga, sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 cuori di carciofo, sott'olio, tagliati a spicchi
- 50 g di funghi, sott'olio
- 50 g di olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di verdure
Žádné hodnocení
Albumi montati a neve
5 min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Senape delicata
25 min
Tiramisù
5h 40min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Knöpfli
50min
Minestra di carote e menta
35min
Pizza margherita
2h 10 min
Sfoglia di pere e cioccolato
Žádné hodnocení
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min