Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga, sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 cuori di carciofo, sott'olio, tagliati a spicchi
- 50 g di funghi, sott'olio
- 50 g di olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa french dressing
20 min
Torta di mele
1h
Crostata alle mele
1h
Pane alle olive
2h 20min
Arancini di riso
3h 5min
Birchermüesli
1h 10min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Penne con le cozze
Žádné hodnocení
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min
Frittata di zucchine
40 min
Crêpes
1 Std. 20 Min