Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2h
Scrigno di cappelletti
2h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Pastella per fritti
1 Std.
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Piccola pasticceria natalizia
4 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 Std. 50 Min
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min