Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 Std. 15 Min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1h 20 phút
Cartucce napoletane
1h 30 phút
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1 Std.
Cheesecake alle castagne
1h 30 phút
Salsa bois boudran
10min
Fagottini verdi al vapore
45min
Palline di pane fritte
3 godz. 15 min
Raffioli napoletani
45min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min