
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 496 kcal / 2075 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pappardelle ripiene di piselli
2hod. 25min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2hod. 40min
Tortelloni alle cime di rapa
4hod. 30min
Panettone salato di Natale (TM6)
8hod.
Panettone gastronomico natalizio
7hod.
Piccoli pandori con gocce di frutta
10hod.
Sformato di baccalà
3hod. 30min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5hod.
Bignè al ripieno di gamberetti
1hod. 20min
Scrigno di cappelletti
2hod.
Tortellini ai grani antichi in brodo
1hod. 30min
Polpo in bottiglia
9hod. 10min