Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40 min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 godz.
Tortelloni alle cime di rapa
4h 30min
Marinatura all'aceto di mele
15min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 godz.
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 godz.
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Pasta fresca al cacao
1h 10min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2 godz.
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min