Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 150 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (origano, rosmarino, timo, salvia), le foglie e gli aghi
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 32.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lumachine in rosso
1h 40min
Ravioli cinesi
1 godz.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 godz. 20 min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Pasta fresca al cacao
1h 10min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2 godz.
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min