
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 150 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (origano, rosmarino, timo, salvia), le foglie e gli aghi
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 652 kcal / 2728 kJ
- Protein
- 20.8 g
- Tuk
- 32.6 g
- Sacharidy
- 68.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne macinata
35min
Pizza del pastore
5hod.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2hod.
Salsa bois boudran
10min
Maccheroni alla chitarra
50min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Pasta fresca senza uova
1hod. 35min
Mini hamburger di tonno
3hod. 40min
Ravioli burro e salvia
2hod.
Sgabei
3hod.
Ravioli ricotta e spinaci
10hod.