Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 220 g di baccalà ammollato e dissalato
- 250 g di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati
Salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 fili di erba cipollina fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3283.2 kJ / 784.8 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 40.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min
Baccalà alla mediterranea
1 Std. 30 Min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Crostata salata esotica
2 Std.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min