Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de leche entera
- 80 g de aceite de oliva
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada instantánea (6 g) - 350 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 10 g de menta fresca (solo las hojas)
- 50 g de queso manchego
- 75 g de queso cremoso
- 1 ½ cucharaditas de semillas de sésamo negro
Para preparar los fatayer
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Bougatsa griega con miel y pistachos
4 godz. 45 min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2 godz. 15 min
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50min
Samosas de pera con salsa de chocolate a la pimienta
45 min
Rosquillas de batata (Kuih keria) - Malasia
2h 20min
Chuparquías (Chebakia)
4 Std.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pudin con plátano y chocolate
50min
Buñuelos de calabacín, queso feta y menta
40 min