
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de leche entera
- 80 g de aceite de oliva
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada instantánea (6 g) - 350 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 10 g de menta fresca (solo las hojas)
- 50 g de queso manchego
- 75 g de queso cremoso
- 1 ½ cucharaditas de semillas de sésamo negro
Para preparar los fatayer
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 220 kcal / 921.2 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scones de cúrcuma
30min
Panes pita
1hod. 50min
Pastel de judías rojas y verduras con arroz al cava
1hod. 15min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min
Strudel de chocolate y plátano
45min
Empanadillas de hojaldre vegetarianas
1hod.
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2hod. 15min
Crumble de pera con chocolate
25min
Calzone vegetariano
1hod. 50min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1hod. 35min
Manakish
2hod. 40min
Falafel de garbanzos
13hod.