Kompatibilní verze
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 140 g de agua
- 150 g de harina de fuerza
- 150 g de harina integral
- 30 g de mantequilla clarificada (Ghee), ver receta básica
- 15 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
Relleno de coliflor
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de ramilletes de coliflor
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 5 mm)
- 1 chile verde fresco (sin semillas)
- 20 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para freír
- ¼ de cucharadita de comino en grano
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1041 kJ / 249 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 min
Zatar - Oriente Próximo
5 min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Arroz kashmiri - India
30min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Garam masala - Subcontinente indio
5 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Naan indio
1h 40min