Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 Min
Samosas vegetarianas
1 Std. 45 Min
Panes pita
1 godz. 50 min
Zatar - Oriente Próximo
5 Min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Pan indio
45 Min
Naan indio
1 Std. 40 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 godz. 45 min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 godz. 40 min
Pan rápido a la plancha
25 Min