Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Panecillos rellenos de setas - China
2h
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Arroz kashmiri - India
30 min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Pastel de cardamomo, anacardos y lima - Sri Lanka
1 godz. 35 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Naan indio
1h 40min