Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de lait entier
- 80 g d'huile d'olive
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche (6 g) - 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 1 c. à café sel
La garniture
- 10 g de menthe fraîche, effeuillée
- 50 g de pecorino
- 75 g de fromage à tartiner
- 1 ½ c. à café de graines de cumin noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30 min
Harira
7 godz.
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Baklava doré
25h 25min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Manaïches au zaatar
2h
Pains au beurre d'herbes
1u.
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50min
Baklavas libanais
1h 5min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min