
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de lait entier
- 80 g d'huile d'olive
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche (6 g) - 350 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 1 c. à café sel
La garniture
- 10 g de menthe fraîche effeuillée
- 50 g de pecorino
- 75 g de fromage à tartiner
- 1 ½ c. à café de graines de cumin noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 220 kcal / 921.2 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2hod.
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1hod. 30min
Pizza lahmacun à la turque
1hod.
Fatayers aux épinards
2hod. 5min
Gozleme
1hod. 40min
Kardemummabullar
5hod.
Pain libanais épicé
3hod. 30min
Chapati
1hod. 10min
Manaïches au zaatar
2hod.
Baklavas libanais
1hod. 5min
Pains turcs
2hod. 15min
Pain pide (pain turc)
2hod.