Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de lait entier
- 80 g d'huile d'olive
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche (6 g) - 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 1 c. à café sel
La garniture
- 10 g de menthe fraîche, effeuillée
- 50 g de pecorino
- 75 g de fromage à tartiner
- 1 ½ c. à café de graines de cumin noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Manaïches au zaatar
2h
Pain marocain
3h 40min
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Rekakats libanais
45 min
Pain libanais épicé
3h 30min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Briouats
35 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Pizza lahmacun à la turque
1h