
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le zaatar
- 20 g de thym déshydraté
- 15 g d'origan déshydraté
- 15 g de sarriette
- 10 g de sumac
- 1 c. à café de sel
- 10 g de graines de sésame
Les manaïches
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 275 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kcal / 2379 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Sacharidy
- 92.8 g
Alternativní recepty
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1hod. 45min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13hod.
Focaccia à la farine d'épeautre
2hod. 25min
Pains au beurre d'herbes
1hod.
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Houmous
3hod. 30min
Pains au zaatar
1hod. 55min
Falafels
24hod.
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50min
Pain libanais épicé
3hod. 30min
Fatayer au fromage et menthe
2hod.
Baklavas libanais
1hod. 5min