Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le zaatar
- 20 g de thym déshydraté
- 15 g d'origan déshydraté
- 15 g de sarriette
- 10 g de sumac
- 1 c. à café de sel
- 10 g de graines de sésame
Les manaïches
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 275 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2379 kJ / 565 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 92.8 g
- Tuk
- 14.8 g
Alternativní recepty
Chapati
1 Std. 10 Min
Falafels
24 Std.
Houmous
10 Std. 40 Min
Pains au zaatar
1h 55min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30 min
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Houmous
3h 30 min
Pain libanais épicé
3h 30 min
Shish barak, ravioli libanais
1h 30 min
Fatayer au fromage et menthe
2 godz.
Tahiné maison
25 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min