Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le zaatar
- 20 g de thym déshydraté
- 15 g d'origan déshydraté
- 15 g de sarriette
- 10 g de sumac
- 1 c. à café de sel
- 10 g de graines de sésame
Les manaïches
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 275 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2379 kJ / 565 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 92.8 g
- Tuk
- 14.8 g
Alternativní recepty
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Pain libanais épicé
3h 30min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Falafels
24h
Pains au zaatar
1h 55min
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Falafels
24h
Houmous
3h 30min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 Std. 45 Min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min