Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'amandes émondées
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 pincée de sel
- 85 g de beurre fondu
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 8 feuilles de brick
- 1 œuf battu
- 100 g de miel préalablement tiédi
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1326.4 kJ / 318.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30 min
Cornes de gazelle
1 Std.
Baklavas libanais
1 godz. 5 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
Minipastillas au poulet
55 Min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 godz. 15 min
Pastilla au poulet
1 godz. 10 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1h 30 min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Brochettes de kefta
55 Min