Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'amandes émondées
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 pincée de sel
- 85 g de beurre fondu
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 8 feuilles de brick
- 1 œuf battu
- 100 g de miel préalablement tiédi
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1354.4 kJ / 323.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 67.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manaïches au zaatar
2 godz.
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Pains au zaatar
1h 55 min
Fatayers aux épinards
1 godz. 40 min
Briouats
35min
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
12hod. 45min
Fatayer au fromage et menthe
2 godz.
Baklavas libanais
1h 5min
Pastilla
2 godz. 20 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pizza lahmacun à la turque
1 godz.