Zařízení & příslušenství
M'hancha (Escargot aux amandes)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
16 parts
Suroviny
-
500 g d'amandes émondées
-
200 g de sucre en poudre
-
30 g d'eau de fleur d'oranger
-
1 pincée de sel
-
85 g de beurre fondu
-
½ c. à café de cannelle en poudre
-
8 feuilles de brick
-
1 œuf battu
-
100 g de miel préalablement tiédi
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 part
Sodík
67.3 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
1354.4 kJ /
323.7 kcal
Tuk
21.6 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
28.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Briouats
35 Min
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pastilla
2 Std. 20 Min
Baklavas libanais
1 Std. 5 Min
Baklava doré
25 Std. 25 Min
Ghoribas marocains
35 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Cornes de gazelle
1 Std.
Batbout au fromage
30 Min