M'hancha (Escargot aux amandes)

M'hancha (Escargot aux amandes)

4.5 27 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
16 parts

Suroviny

  • 500 g d'amandes émondées
  • 200 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau de fleur d'oranger
  • 1 pincée de sel
  • 85 g de beurre fondu
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 8 feuilles de brick
  • 1 œuf battu
  • 100 g de miel préalablement tiédi

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 67.3 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 1354.4 kJ / 323.7 kcal
Tuk 21.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 28.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...