
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'amandes émondées
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 pincée de sel
- 85 g de beurre fondu
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 8 feuilles de brick
- 1 œuf battu
- 100 g de miel préalablement tiédi
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 323.7 kcal / 1354.4 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 21.6 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Sodík
- 67.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2hod. 15min
Cornes de gazelle
1hod.
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2hod.
Pizza lahmacun à la turque
1hod.
Pastilla
2hod. 20min
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50min
Baklava doré
25hod. 25min
Baklavas libanais
1hod. 5min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4hod. 40min
Batbout au fromage
30min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Naans au fromage
2hod. 25min