Zařízení & příslušenství
涼拌蒟蒻三絲
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
香菜 取根部,切碎5 克
-
烏醋1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
水 (川燙用)1000 克
-
蒟蒻 切絲100 克
-
黑豆干 橫切剖半,切絲80 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
-
大白菜 切絲(長約5公分)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.7 g
Kalorie
749.9 kJ /
179.4 kcal
Tuk
3.4 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
33.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan