Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 5 克 香菜 ,取根部,切碎
- 1 茶匙 烏醋
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 香油
- 1 茶匙 糖
- 1000 克 水 (川燙用)
- 100 克 蒟蒻 ,切絲
- 80 克 黑豆干 ,橫切剖半,切絲
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 100 克 大白菜 ,切絲(長約5公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 749.9 kJ / 179.4 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 2.9 g