醃黃蘿蔔

醃黃蘿蔔

4.0 4 rating
Příprava 30min.
Celkový 96hod. 30min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 白蘿蔔 去皮,切片(厚約0.5公分)
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 15 克
  • 水果醋
    15 克
  • 薑黃粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 2.6 g
Kalorie 530 kJ / 126.8 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 28.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...