Zařízení & příslušenství
醃黃蘿蔔
Příprava 30min.
Celkový 96hod. 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
白蘿蔔 去皮,切片(厚約0.5公分)300 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖15 克
-
水果醋15 克
-
薑黃粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
2.6 g
Kalorie
530 kJ /
126.8 kcal
Tuk
1.3 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
28.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan