Zařízení & příslušenství
麻辣鍋湯底
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 人份
Suroviny
-
油2 大匙
-
花椒粒2 大匙
-
花椒油2 茶匙
-
薑 切片20 克
-
蔥 切段40 克
-
八角5 粒
-
蒜頭 切片10 粒
-
小辣椒 切段5 枝
-
辣豆瓣醬150 克
-
醬油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
乾辣椒10 克
-
高湯 (大骨高湯)2000 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Protein
100 g
Kalorie
6490 kJ /
1556 kcal
Tuk
53 g
Vláknina
29 g
Sacharidy
191 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
非辣不可
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan