Zařízení & příslušenství
四川燃麵
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
細麵條250 克
-
香油 少許
-
無鹽花生40 克
-
蒜頭5 克
-
油1 大匙
-
小辣椒 切片20 克
-
新鮮豆芽40 克
-
豆豉辣椒 (如:老干媽®)10 克
-
糖1 茶匙
-
米醋1 茶匙
-
花椒粉½ 茶匙
-
白芝麻10 克
-
辣椒粉½ 茶匙
-
醬油25 克
-
黑麻油15 克
-
蔥 切蔥花20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12 g
Kalorie
1743 kJ /
417 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
53.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
非辣不可
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan