Zařízení & příslušenství
經典豆豉醬
Příprava 10min.
Celkový 35min.
1 完整食譜
Suroviny
-
豆豉 洗淨,瀝乾150 克
-
蒜頭120 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)50 克
-
薑 切塊(約1公分)40 克
-
油90 克
-
醬油膏100 克
-
紹興酒50 克
-
細砂糖30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
131747.8 mg
Protein
48.6 g
Kalorie
6873 kJ /
1644.3 kcal
Tuk
108.2 g
Vláknina
28.1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
122.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan