Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco - 30 g di olio extravergine di oliva
-
400
g di farina manitoba
nebo 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella, a pezzi (3-4 cm)
- 60 g di cipollotti, a pezzi
- 350 g di peperoni gialli e rossi puliti, in falde
- 400 g di pomodori senza semi, in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 5 - 7 foglie di basilico fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Žádné hodnocení
Minestrone
45 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Torta noci e caffé al vapore
1 Std. 10 Min
Focaccia con salsiccia
2 Std.
Focaccine fantasia
2h 5min
Dolcetti con le prugne
Žádné hodnocení
Pizza di patate
1 Std. 10 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min