
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 300 g di cipolle tagliate in quattro spicchi
- 150 g di peperoni rossi a pezzi
- 150 g di peperoni verdi a pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di tonno all’olio di oliva o al naturale
- 2 uova sode tritate
Impasto
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 50 g di vino bianco
- 90 g di burro
- 1 uovo
- 25 g di lievito fresco
- 450 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
Realizzazione dell'empanada
- farina bianca per il piano di lavoro
- 1 tuorlo per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 694 kcal / 2904 kJ
- Protein
- 24.07 g
- Tuk
- 38.85 g
- Sacharidy
- 61.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto Cinque P
30min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Lasagne
2h
Birchermüesli
1h 10min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Brownies
1h
Spezzatino alla zurighese
50min
French Dressing
15min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Treccia bernese
1h 45min