Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro spicchi
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di tonno all’olio di oliva o al naturale
- 2 uova sode, tritate
Impasto
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 50 g di vino bianco
- 90 g di burro
- 1 uovo
- 25 g di lievito fresco
- 450 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
Realizzazione dell'empanada
- farina bianca per il piano di lavoro
- 1 tuorlo, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Sacharidy
- 61.73 g
- Tuk
- 38.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Panini con insalata di uova
15 Min
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Focaccia con pomodori
40 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Moussaka di lenticchie
1hod. 30min
Flammkuchen vodese
1hod. 30min
Rösti alla bernese
40 Min
Focaccia di verdure
40 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min