Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro spicchi
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di tonno all’olio di oliva o al naturale
- 2 uova sode, tritate
Impasto
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 50 g di vino bianco
- 90 g di burro
- 1 uovo
- 25 g di lievito fresco
- 450 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
Realizzazione dell'empanada
- farina bianca per il piano di lavoro
- 1 tuorlo, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Sacharidy
- 61.73 g
- Tuk
- 38.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Quiche di cipolle
1 Std. 15 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 20 Min
Burrito
45 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Knöpfli
50 Min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Cornetti al prosciutto
35min
Gratin di patate
1 godz. 10 min