Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 65 g di burro, a pezzi
- 35 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di formaggi a pasta semidura (circa 60 g di ciascuno, per es. Gruviera, Emmental, Appenzeller e Grana Padano)
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna
- 40 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 30 g di burro
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 16.68 g
- Sacharidy
- 20.16 g
- Tuk
- 26.17 g
- Vláknina
- 0.83 g
Alternativní recepty
Biscotti milanesini
3 Std.
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Mousse di tonno
5 Min
Feta al cartoccio
25 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Involtini estivi
30 Min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1 Std.
Amaretti all'albicocca
40 Min
Gelatina di ananas e zenzero
40 Min
Quiche di porro
1h 45min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min