Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco -
300
g di farina manitoba
nebo 300 g di farina per pizza - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 80 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperoni rossi e gialli, a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di sale, +q.b.
- 130 g di zucchine a fette (5 mm)
- 80 g di melanzane a fette (5 mm)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di ciliegine di mozzarella ben sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno dell'alpigiano
50 Min
Grittibänz dolci
2h 15 min.
Insalata di riso
1h
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30 min.
Pizza prosciutto e funghi
Žádné hodnocení
Panini integrali per hamburger
Žádné hodnocení
Zuppa asiatica vegana con tofu
1u. 30min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Panini Pita
2u.
Risotto al limone e spinaci
30min
Dolcetti con le prugne
Žádné hodnocení