Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
nebo ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pane paesano
3 Std.
Confettura classica
55 Min
Pane bigio in casseruola
2u. 25min
Pane di frumento e farro
12h
Pane rustico
2 Std.
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Grissini
2 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2 Std.
Burro
Žádné hodnocení
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Žádné hodnocení
Pane integrale
Žádné hodnocení