Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di burro, a pezzi
- 250 g di farina + q. b. per spianare
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 3 cucchiai di olio di semi di girasole
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 500 g di mele (ad es. Braeburn o Boskoop), sbucciate, private del torsolo, a pezzi (3 cm)
- 50 g di uvetta sultanina
- 4 cucchiai di zucchero
-
2
cucchiai di rum
nebo 2 cucchiai di succo di mela - ¼ di limone, biologico, la scorza grattugiata
- 1 cucchiaio succo di limone
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
Salsa alla vaniglia
- 500 g di latte
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaio di amido di mais
- 1 uovo (v. consigli)
- 1 stecca di vaniglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Biscotti milanesini
3h
Crostata alla pancetta e porri
1 Std.
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Composta di mele
20 min
Crema catalana
40 Min
Biscotti soffici al pistacchio
Žádné hodnocení
Knöpfli
50min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Spätzle al formaggio
1 Std. 10 Min