Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di burro, a pezzi
- 250 g di farina + q. b. per spianare
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 3 cucchiai di olio di semi di girasole
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 500 g di mele (ad es. Braeburn o Boskoop), sbucciate, private del torsolo, a pezzi (3 cm)
- 50 g di uvetta sultanina
- 4 cucchiai di zucchero
-
2
cucchiai di rum
nebo 2 cucchiai di succo di mela - ¼ di limone, biologico, la scorza grattugiata
- 1 cucchiaio succo di limone
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
Salsa alla vaniglia
- 500 g di latte
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaio di amido di mais
- 1 uovo (v. consigli)
- 1 stecca di vaniglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 min
Crostata di mele
1h 15 min.
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Kipferl alla vaniglia
1h 30 min
Torta di pane
1h 20 min
Torta di carote argoviese
2 godz.
Focaccia con acciughe
Žádné hodnocení
Biscotti milanesini
3h
Torta tirolese d'autunno
1h 20 min
Treccia con mirtilli rossi
Žádné hodnocení
Riso casimiro
45 min
Treccia bernese
1h 45min