Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di burro, a pezzi
- 250 g di farina + q. b. per spianare
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 3 cucchiai di olio di semi di girasole
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 500 g di mele (ad es. Braeburn o Boskoop), sbucciate, private del torsolo, a pezzi (3 cm)
- 50 g di uvetta sultanina
- 4 cucchiai di zucchero
-
2
cucchiai di rum
nebo 2 cucchiai di succo di mela - ¼ di limone, biologico, la scorza grattugiata
- 1 cucchiaio succo di limone
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
Salsa alla vaniglia
- 500 g di latte
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaio di amido di mais
- 1 uovo (v. consigli)
- 1 stecca di vaniglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Polenta ticinese
45min
Corona dei Re Magi con uvetta
1j 55 menit
Crema Thermomix®
45min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Crostata di mele
1h 15 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Knöpfli
50min
Spezzatino alla zurighese
50min
Tiramisù
5h 40min
Treccia bernese
1h 45min