Zařízení & příslušenství
葡萄柚薄荷冰沙
Příprava 15min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
紅葡萄柚 (約2顆),只取果肉260 克
-
冰糖粉60 克
-
冰塊 (每塊大小約5公分)400 克
-
新鮮薄荷葉 (6片裝飾用)20 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.1 g
Kalorie
689.5 kJ /
165 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
42.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SORBET!
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan