Zařízení & příslušenství
芒果牛柳
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉條300 克
-
米酒15 克
-
香油15 克
-
醬油10 克
-
太白粉5 - 10 克
-
油15 克
-
洋蔥 切條(約0.5公分)100 克
-
蘆筍 切段(約4公分)150 克
-
芒果果肉 切條(長約4公分)150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
五香粉 (可省略)¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1038.6 mg
Protein
62.8 g
Kalorie
3514.9 kJ /
840.8 kcal
Tuk
43.6 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
176.4 g
Sacharidy
56.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan