玉米筍炒青江菜

玉米筍炒青江菜

4.5 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 苦茶油
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 玉米筍 切斜片(約1.5公分)
    100 克
  • 青江菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    80 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 242.8 mg
Protein 2.2 g
Kalorie 324.9 kJ / 77.7 kcal
Tuk 5.2 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 4198 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...