Zařízení & příslušenství
玉米筍炒青江菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
玉米筍 切斜片(約1.5公分)100 克
-
青江菜 切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
242.8 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
324.9 kJ /
77.7 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
4198 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
健康飲食提倡者
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan