玉米筍炒青江菜
TM6 TM5

玉米筍炒青江菜

4.5 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 苦茶油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 100 克 玉米筍 ,切斜片(約1.5公分)
  • 200 克 青江菜 ,切段(約5公分)
  • 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
324.9 kJ / 77.7 kcal
Protein
2.2 g
Sacharidy
6.5 g
Tuk
5.2 g
Nasycený tuk
4198 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
242.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty