Zařízení & příslušenství
東坡肉
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 人份
Suroviny
-
水1800 克
-
帶皮五花肉 5 公分厚600 克
-
薑15 克
-
蔥30 克
-
新鮮紅辣椒1 支
-
醬油180 克
-
紹興酒180 克
-
冰糖80 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1407.8 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
1962.1 kJ /
469 kcal
Tuk
39.9 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
14.5 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
餐桌總有多的位置
29 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan