Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinated Beef
- 75 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g beef fillet steak
Flatbreads
- 350 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp sugar
Tomato and Pepper Topping
- 4 banana shallots, halved (120-130 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 sun-dried tomatoes, sliced thinly (approx. 50 g)
- 1 preserved red pepper, cut in thin strips (approx. 50 g)
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp runny honey
Bean Purée
- 240 g tinned cannellini beans, (1 x 400 g tin, drained)
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2060 kJ / 491 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 Std. 45 Min
Creamed Cod
45 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min