Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1770 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
- 12 ½ g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
Ripieno
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella a fette e ben strizzata
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 1 pomodoro ramato a fette (3-4 cm) fette sgocciolate per 1 ora
- 2 - 3 pizzichi di origano secco
- 2 filetti di acciuga, sott'olio
Emulsione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2573 kJ / 615 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2h
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Pane paesano
3 Std.
Tagliolini alla zucca
1h 20min
Focaccine fantasia
2u. 5min
Calzoni vegetariani
1h 50 min.
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min.
Pane alle olive
2u. 20min
Torta di Linz
Žádné hodnocení
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Treccia bernese
1h 45min