Focaccia di patate

Focaccia di patate

4.9 23 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 50min.
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 1770 g di acqua
  • 100 g di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
  • 12 ½ g di lievito fresco
    2 cucchiaini di lievito secco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 600 g di farina
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 15 g di sale
Ripieno
  • 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di mozzarella a fette e ben strizzata
  • 100 g di prosciutto cotto a fette
  • 1 pomodoro ramato a fette (3-4 cm) fette sgocciolate per 1 ora
  • 2 - 3 pizzichi di origano secco
  • 2 filetti di acciuga, sott'olio
Emulsione
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23 g
Kalorie 2573 kJ / 615 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 81 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...