Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale + q.b.
- 250 g di patate, pelate e a fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù alla stracciatella
2h 30min
Torta marmorizzata
2 Std.
Purè di patate
45min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Torta salata con funghi
45min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Occhi di bue
1 Std. 40 Min
panini al latte
2h 5min