
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito secco - 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di farina manitoba
nebo 500 g di farina per pizza - 10 g di sale + q.b.
- 250 g di patate pelate e a fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 650 kcal / 2719 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di patate a faccina
2hod. 5min
Curry verde di pollo
55min
Torta allo yogurt
1hod. 40min
Impasto per pizza
1hod.
Polpette al sugo
45min
Torta di mele
1hod. 30min
Pane al latte
2hod. 20min
Pesto alla genovese
20min
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Mini plumcake allo yogurt
40min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min