Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi, a fette
nebo 50 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 min. e strizzati - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con le cozze
1h 5 min.
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Sorbetto veloce di frutta fresca
10 Min
Arancini di riso
3h 5min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Insalata di mare
Žádné hodnocení
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Lasagne classiche
2h 5min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Tortini mediterranei alle verdure
Žádné hodnocení
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení