
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi a fette
nebo 50 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua per 20 min. e strizzati - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 558 kcal / 2337 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Minestrone
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Riso con pollo e verdure
30min
Salsa al pomodoro
40min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Tagliolini alla zucca
1hod. 20min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Sugo alla bolognese
3hod. 15min