
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1hod. 20min
Roosterbrood vom Braai (Brot vom Grill)
2hod.
Ciabatta
3hod. 45min
Chapati
1hod. 10min
Miso-Erdnuss-Dip
5min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Türkisches Fladenbrot
2hod. 10min
Koriander-Chili-Dip mit Gemüsesticks
15min
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Paprika-Walnuss-Dip
5min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1hod. 30min
Olivenbrot
2hod.