Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Persisches Fladenbrot
- 430 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) - 10 g Honig
- 510 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- Maismehlschrot zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Mohn zum Bestreuen
- Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
- 100 g Walnusshälften
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 5 g Estragon, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4269 kJ / 1019 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koriander-Falafeln
40 Min
Falafel mit Gurkendip
9 Std. 40 Min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1h 25min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1h 15min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1h 30 min
Fladenbrot - Pide
1h 50 min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30 min