Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 rote Paprika (à 300 g), geviertelt
- 2 Auberginen, klein (à 250 g), halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Tomatenmark
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 EL Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2u.
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Auberginenpüree
30min
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1u. 20min
Auberginenpüree
1h 30 min
Auberginen-Tomaten-Pesto
25min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1u. 20min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4u. 10min
Möhrenaufstrich
25min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min