Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Betún de chocolate
- 135 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 220 g de azúcar glass
- 50 g cocoa en polvo
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de vainilla
- 1 - 2 cdas de leche
Pastel de chocolate
- 450 g de azúcar refinada
- 225 g de harina
- 75 g cocoa en polvo
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 2 huevos
- 245 g de crema, tipo media crema
- 250 g de café preparado, cargado
- 120 g de aceite vegetal
- 1 cda de vainilla
Decoración
-
flores comestibles, los necesarios para decorar
nebo frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2214 kJ / 527 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Conchas Gourmet
3 godz. 15 min
Rosca de reyes
4 godz.
Pastel double fudge
3h
Panqué de vainilla
2h 40min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pan de elote
2 godz.
Festejo de zanahoria
2h 55min
Pay de queso
6h
Bisquets
40min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Pastel de chocolate y almendras
25min