Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Betún de chocolate
- 135 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 220 g de azúcar glass
- 50 g cocoa en polvo
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de vainilla
- 1 - 2 cdas de leche
Pastel de chocolate
- 450 g de azúcar refinada
- 225 g de harina
- 75 g cocoa en polvo
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 2 huevos
- 245 g de crema, tipo media crema
- 250 g de café preparado, cargado
- 120 g de aceite vegetal
- 1 cda de vainilla
Decoración
-
flores comestibles, los necesarios para decorar
nebo frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2214 kJ / 527 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pastel de chocolate y almendras
25min
Pan de elote
2 Std.
Betún de queso crema
5min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Volcán de chocolate
20min
Betún de queso crema
5min
Panqué de vainilla
2h 40min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Pay de queso
6h
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
Festejo de zanahoria
2h 55min
Bisquets
40min