Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de vainilla
- 4 huevos grandes
- 300 g de leche entera de vaca
- 1 cda de jugo de limón recién exprimido
- 140 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 60 g de aceite vegetal
- 360 g de azúcar refinada
- 330 g de harina de trigo
- 3 cdas de fécula de maíz
- 2 cditas de polvo para hornear
- ½ cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal fina
- 1 cda de extracto de vainilla natural
Betún de chocolate
- 360 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 90 g de cocoa en polvo
- 480 g de azúcar glass
- 90 g de leche entera
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3428 kJ / 816 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Carlota de limón
5h
Pastel de tres leches
2 Std.
Betún de queso crema
5 min
Betún de chocolate
10min
Betún de queso crema
5 min
Betún de vainilla
5 min
Pastel floral
2 Std.
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min