Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Nutriční hodnoty
- na 20 g
- Kalorie
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 2935.9 mg
Alternativní recepty
Shortcrust pastry
5 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Meat Stock Paste
45min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 Std.
Chicken stock paste
45min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Vegetable Stock Paste
50min
Sandwich Bread
3 Std.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Vegetable stock paste
45min