Beef Rendang

4.2 44 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • peanut oil
    1 Tbsp
  • stewing steak cut in pieces (3 cm)
    1000 g
    beef topside, cut in pieces (3 cm)
  • coriander seeds
    5 g
  • cumin seeds
    5 g
  • dried fennel seeds
    5 g
  • fine sea salt
    10 g
  • black peppercorns
    5 g
  • onions quartered
    240 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh lemon grass white part only, cut in pieces
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh red chillies halved, deseeded
    4
  • water
    50 g
  • coconut cream
    800 g
  • tamarind paste
    1 Tbsp
  • fresh coriander leaves only
    ½ bunch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1243.3 mg
Protein 62.4 g
Kalorie 3676.6 kJ / 878.7 kcal
Tuk 57.5 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 43.3 g
Sacharidy 31.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...