Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g wody
- 14 jajek
- 70 g mleka
- 50 g białego chleba
- 50 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście (ok. 5 pęczków)
- 1 - 2 łyżki octu
- ½ - 1 łyżka musztardy
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- mąka pszenna, do panierowania
- bułka tarta, do panierowania
- olej, do smażenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 690 kJ / 164 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sałatka z kurczakiem
55 min
Pie z kiszoną kapustą i mięsem
3h 10min
Kolorowy wieniec wielkanocny
2h 30 min
Rolada makaronowa z mięsem
1h 30min
Jajko z warzywami na kruchym spodzie
1 Std. 40 Min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50 min
Pieczarki nadziewane
1h
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Kolorowe kulki z kurczaka
1h 15 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min