Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g leite
- 10 g azeite extra virgem
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos grandes
- 30 g queijo da Ilha, em pedaços
- 60 g azeitona preta s/ caroço
- 20 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, folhas de tomilho)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1529.5 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 779.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissóis de atum
2h
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
10min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40 min
Pão doce de canela
2 Std. 40 Min
Brioche de presunto e queijo
45 min
Queques de baunilha com doce de framboesa
1h
Chupa-chupas de morango
40 min
Pão para cachorros
3h 30min
Empadas de legumes com queijo
1h
Pudim de ovos
45 min
Pão-de-ló de chocolate
1h
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h