Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g leite
- 10 g azeite extra virgem
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos grandes
- 30 g queijo da Ilha, em pedaços
- 60 g azeitona preta s/ caroço
- 20 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, folhas de tomilho)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1529.5 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 779.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trança recheada com coco
1h 45 min
Trança
2u. 20min
Trança
1 Std.
Bolas de berlim com custard de baunilha
4h 20min
Pão com recheio de maçã e noz
1 Std. 50 Min
Torrão de chocolate
2h
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Pão doce de pequeno-almoço
1h 30min
Pão com chocolate
2h
Rissóis de atum
2h
Merendas com massa de piza
1h 10 min
Pão de cenoura
1u. 40min