
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g centeio em grão
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 300 g água (35°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 158 kcal / 587 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pão Venezia
17hod. 10min
Massa-mãe em pó
24hod.
Massa-mãe de trigo e maçã
72hod. 20min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão pardo torcido
16hod.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18hod.
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão branco
15hod.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Massa-mãe
360hod.
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Pão de mafra com massa-mãe
21hod.