Zařízení & příslušenství
印度風味白花菜麵包塔
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 人份
Suroviny
-
橄欖油4 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 ½ 大匙
-
醋1 ½ 大匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
小茴香籽¼ 茶匙
-
咖哩粉2 ½ 茶匙
-
白花椰菜,取小朵150 克
-
培根,任一種類 切丁50 克
-
紅蘿蔔 切絲40 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切細絲5 克
-
法國麵包 切小片3 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13 g
Kalorie
2888 kJ /
691 kcal
Tuk
79 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
行動沙拉BAR
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan