Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 克 水
- 120 克 去皮去骨雞胸肉 ,切絲
- 80 克 越式米線 ,泡軟
- 80 克 紅蘿蔔 ,切條
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 2 大匙 檸檬汁
- 2 大匙 冰糖粉
- 2 大匙 醬油
- 2 大匙 日式醬油 (柴魚風味)
- 60 克 罐裝玉米粒
- 100 克 小蕃茄 ,對切
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1404 kJ / 336 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4 g