![Tre retters menu til to Tre retters menu til to](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A326455E-E0F1-4C94-8740-D8EA7D50F9BD/Derivates/D95A789B-B8C5-4113-A7B5-743ADC05920F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rasp med smag
-
50
g boller
nebo 50 g hvidt brød - 1 fed hvidløg
-
5
kviste koriander, frisk
nebo 5 kviste persille, frisk
Tre retters menu
- 250 g gulerødder, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 250 g courgetter, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 100 g porrer, kun den hvide del, skåret i skiver
-
500
g kyllingebryst, uden skind, skåret i strimler (10 cm x 1 cm)
nebo 500 g kalkunbryst, uden skind, skåret i strimler (10 cm x 1 cm) - 2 tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 2 kviste timian, frisk (volitelně)
-
1
æble, skåret i ottendedele
nebo 1 pære, skåret i ottendedele -
1
spsk sukker
nebo 1 spsk honning - ½ tsk kanel, stødt
- 1 citronskal
- 150 g løg, skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 30 g olivenolie
- 1 laurbærblad, tørret
- 650 g vand
- 120 g ris, langkornet
Bechamel sauce
- 250 g mælk
- 20 g hvedemel
- 10 g smør
- ½ tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 1 knivspids muskatnød, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4222 kJ / 1010 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 109 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11.6 g