
Zařízení & příslušenství
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Příprava 5min
Celkový 30min
4 portioner
Suroviny
-
fed hvidløg2
-
løg halveret100 g
-
rød peberfrugt opdelt100 g
-
olivenolie25 g
-
røget paprika, stødt½ tsk
-
chorizo skåret i skiver (1,5 cm)200 g
-
tomater frisk eller på dåse, skåret i stykker (2 cm)150 g
-
laurbærblad, tørret1
-
vand600 g
-
kogt vand, fra grøntsager20 g
-
citronsaft1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
hvide kikærter, dåse400 g
-
artiskokhjerte, i olie eller frosset200 g
-
pasta, tørret150 g
-
tørret persille eller friskhakket½ tsk
Nutriční hodnoty na 4 portioner
Kalorie
2240 kcal /
9372 kJ
Protein
98 g
Tuk
113 g
Sacharidy
214 g
Vláknina
39 g
Nasycený tuk
34 g
Sodík
4985 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

One pot måltider
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
1hod.
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení