
Zařízení & příslušenství
Vichyssoise med pasta
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portioner
Suroviny
-
porre skåret i stykker (5 cm)400 g
-
fed hvidløg2
-
skalotteløg skåret i to50 g
-
smør70 g
-
kartofler skåret i stykker (3 cm)180 g
-
hvidvin50 g
-
kogt vand, fra grøntsager550 g
-
hvid peber, stødt½ tsk
-
fløde100 g
-
pasta, tørret f.eks. daterini150 g
-
persille, frisk1 kviste
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
Nutriční hodnoty na 4 portioner
Kalorie
1730 kcal /
7239 kJ
Protein
32 g
Tuk
89 g
Sacharidy
207 g
Vláknina
17 g
Nasycený tuk
54 g
Sodík
243 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

One pot måltider
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
25hod. 30min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
50min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení