Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fed hvidløg
- 10 g olie
- 750 g champignoner, friske, skåret i skiver
-
2
tsk herbes de Provence, tørret
nebo 2 tsk blandede krydderurter, tørrede - ½ tsk salt, efter smag
- ¼ tsk sort peber, stødt, efter smag
- 15 g hvedemel
- 20 g smør
- 190 g mælk
- 2 knivspids salt
- 1 knivspids peber, stødt
- 400 g butterdej
- hvedemel, til udrulning
- mælk, til pensling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.2 g