![Quiche Lorraine Quiche Lorraine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/806C7FB6-AB48-424F-8A59-AA0181A637B1/Derivates/09c124d9-99aa-4f79-9811-f6a725119fbe.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g gruyére ost, i mindre stykker
Mørdej
- 75 g smør, koldt, skåret i mindre stykker, plus ekstra til smøring
- 150 g hvedemel plus ekstra til drys
- ½ tsk salt
- 50 g vand
Fyld
- 200 g bacon i tern
- 4 æg
- 50 g mælk
-
100
g creme fraiche
nebo 100 g fløde - ¼ tsk salt
- 2 knivspidser sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 skive
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g