
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g løg skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 50 g ekstra jomfruolivenolie
- 800 g hakkede tomater fra dåse
- 1 tsk sukker
- ½ tsk salt efter smag
- 5 - 10 basilikumblade friske
- Nutriční hodnoty
- na 450 g
- Kalorie
- 648 kcal / 2723 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 52 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení